Over ons

Onze missie is het verbeteren van de houding door versterking van het lichaam als één geheel. In 2018 zijn wij gestart met Fullbody Gym B.V.

Wij wisten dat het werkte, alleen niet dat het zó goed werkte

Wij hebben ervaren dat veel mensen klachten hebben als gevolg van hun houding. In onze programma’s wordt vanaf het begin rekening gehouden met het postuur en de verbetering hiervan. De praktijk wijst uit dat onze correcties, mits gedoseerd toegepast, zeer efficiënt zijn in het verbeteren van zowel de functie van het lichaam als het aangezicht.

Veel van onze cliënten zijn in het verleden behandeld voor hun klachten onder blijvend resultaat. Door constant te werken met een juiste techniek en het verzwaren van oefeningen zijn grote verbeteringen mogelijk. Door bekende maar ook onconventionele oefeningen te versterken merkten wij dat houdingen door het trainen zelf blijvend gecorrigeerd kunnen worden.

Het programma

Onze programma’s bestaan uit een combinatie van ‘fullbody’ oefeningen die het lichaam als één geheel trainen, isolatieoefeningen en stretches die de houding gericht corrigeren. Onze programma’s zijn altijd maatwerk. In samenspraak wordt bepaald welke oefeningen voor jou noodzakelijk en veilig zijn om uit te voeren met de beschikbare middelen.

Ben je er klaar voor om eens en voor altijd jouw houding te corrigeren? We lichten het traject graag persoonlijk toe.